Послание от собственика


ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

Лично послание на собственика на фирма Barlean's Organic Oils, Брус Барлийн


Скъпи приятелю:

Тъй като нашият бизнес расте и се развива с всяка изминала година, не мога да не се обърна към теб, за да изкажа онова, на което ние дължим добрия си късмет и благосъстояние. А именно да изразя искрената си признателност и благодарност към теб за лоялната ти подкрепа към нашите продукти. Днес мнението на повечето аптеки и магазини за здравословни храни по света, както и тези в твоя град, е, че Barlean’s произвежда най-добрите и най-продаваните хранителни продукти. Ние не бихме могли успешно да завършим тази така сложна задача без твоята помощ. Твоята подкрепа за Barlean’s през годините продължава да ни вдъхновява да произвеждаме още по-добри продукти и да предлагаме още по-качествени услуги. Ако вярваш, че някой друг би го направил по-добре, моля, кажи ни – ние се стремим да се докажем на всеки фронт. Тук са само някои от продуктите и услугите, които Barlean’s предлага и които ни поставиха начело на колоната.

Нашата философия е тази, че природните хранителни продукти като маслото от ленено семе трябва да бъдат произвеждани и доставяни на пазара колкото е възможно по-свежи и пресни. Като вземам предвид това, бих желал да отнема няколко минути от твоето време, за да ти разкажа какво точно получаваш всеки път когато си купиш кутийка на Barlean’s. Наричаме го “Barlean's Fresh ExPress”* и това е начинът, по който пресоваме и доставяме на пазара продуктите си. На първо място, ние пресоваме единствено по поръчка. И това е само, за да бъдеш сигурен, че твоят продукт е прясно пресован и опакован веднага на следващия ден след като твоят магазин или доставчик го е поръчал на Barlean’s. Веднага след това продуктът вече пътува към теб. А както всеки добре знае, пресните продукти имат по-добър естествен вкус и освен това са много по-хранителни. “Barlean's Fresh ExPress” - просто няма начин продуктът да бъде по-пресен от това!

Всичко това, което ти казах, е подплатено с нашето искрено уважение и признателност, с които искаме да ти благодарим за това, че ни подкрепяш толкова време. Ние можем да те уверим, че ще бъдем достойни и занапред за твоята подкрепа и признателност, като се стремим да произведем и доставим за теб продукти и услуги, с които ще се гордееш, че си наш клиент и ние ще сме горди, че работим за теб.

От името на фамилията Барлийнс, както и от името на нашето постоянно увеличаващо се семейство от аптеки и магазини за здравословно хранене,

С дълбока признателност,
Bruce Barlean

Брус Барлийн
Собственик

Bruce Barlean

---
* Fresh ExPress” – непреводима игра на думи, от англ. fresh – пресен, свеж; express – експресно; press - пресовам

healthy foot