Fish Oil

Подробно за рибеното масло


ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН


Моето семейство се занимава с риболов от три поколения насам, като започнем с дядо ми, Сам Барлийн. В основата на традицията на нашето семейство е залегнал богатият риболовен опит на древните индиански племена при подводния риболов с мрежи в морските дълбини, осеяни с рифове, с цел да се уловят най-различни риби, като при това се запазят застрашените видове. Нашите мрежи плуват свободно в чистите естествени морски води, докато се напълнят с най-добрия улов от ледените дълбини. Крайният резултат от този улов е запазената марка от рибарските мрежи на Барлийнс – пресен улов от най-добрата риба.
Сега ние разширихме нашето наследство като създадохме естествено чистото рибено масло на Барлийнс. Също като нашата запазена марка от пресни морски дарове, това масло Ви осигурява най-добро здраве, естествена свежест и жизненост, оптимално набавяне на важни хранителни вещества, съчетани с великолепен вкус за повече енергия за организма.

С дълбока признателност,
barlean's signature

Брус Барлийн
Потомствен рибар


 

FishOilTHE WORLD’S FRESHEST!


Енергия и блестящо здраве

BARLEAN’S ORGANIC OILS С ГОРДОСТ ВИ ПРЕДСТАВЯ “FISH OIL” НАЙ-СВЕЖОТО РИБЕНО МАСЛО НА СВЕТА!

С “FISH OIL” BARLEAN’S затвърди позицията си на компанията с най-продаваните Омега-3 продукти на американския пазар!
Рибеното масло е най-капризната, най-лесно окисляващата се и най-лесно разваляща се хранителна добавка в света. За лидера BARLEAN’S беше истинско предизвикателство да представи на пазара поредния продукт №1, без никакъв компромис в качеството!
Всяка мека желатинова капсула “FISH OIL” съдържа 100% ултра пречистено рибено масло, извлечено от тялото на перуанската аншоа, тихоокеанската скумрия и сардините, уловени от ледените води в дълбините на морето. BARLEAN’S ORGANIC OILS използва своята дългогодишна и специална патентована технология за риболов, за да ви предостави най-прясното рибено масло на света. Всяка капсула, обогатена с естествен цитрусов аромат, представлява истинско свежо удоволствие с антиоксидантно действие, съставено от екстракт от розмарин, аскорбилов палмитат и d-алфа токоферол, за да съхрани по-дълго своята свежест.

“FISH OIL”, както и всички продукти на BARLEAN'S, е сертифициран от Съвета за отговорно хранене (CRN). CRN е най-влиятелната търговска асоциация на Америка, базирана във Вашингтон, която представлява снабдителите и производителите в индустрията на хранителните добавки. Членовете на CRN се подчиняват на строги правила и етични принципи, спазват общоприети ограничения за дозиране и производство, за да отговарят на висококачествените стандарти на добрата производствена практика.
“FISH OIL” изцяло е съобразен с изискванията на GISSI – световноизвестната Италианска академична група за изследване на инфаркта на миокардата. Това представляват вече наложени стандарти за оптимално дозиране, съобразено със силата на действие и ежедневните потребности на организма.

“FISH OIL” постави нови стандарти за чистота, свежест, трайност и гарантирано въздействие!
Ако искате да сте сигурни, че използвате рибено масло от висок клас, поинтересувайте се дали отговоря на следните критерии:
Ултра пречистено и изключващо всяка опасност от възможни замърсявания с живак, олово, кадмий и др.
Лабораторно тествано, сертифицирано и валидирано.
Молекулярно дестилирано при ниска температура за концентриране на необходимите есенциални мастни киселини.
Покриващо т нар. Фармацевтична категория, която се отнася до възприетите стандарти на Европейската фармакопея.
Препоръчано от медиците

Д-р Хърб Джойнър-Бей
Професор по невропатология в Университета Бастир
“Най-чистото, прясно и ефикасно рибено масло, което познавам, е това на Барлийнс.”

Д-р Даниел Джей Тепер
Специалист по очни болести от Асоциацията на хирурзите в САЩ
"Когато моите пациенти искат да допълнят ежедневното си хранене, така че да поддържат по-добре здравето на очите си, аз винаги им препоръчвам висококачественото рибено масло на Барлийнс”

 

Най-свежият и възможно най-естествен продукт с аромат на портокал!

Специално за Вас BARLEAN’S добави към рибеното масло нова, изцяло натурална технология за овкусяване, която му влива ярък дъх на портокал и елиминира тежкия вкус на риба.
Резултатът е гарантирано отличен вкус!
Този изключителен продукт е предназначен за онези, които се стремят по естествен начин да подпомагат оптималната структура и функция на организма си:

КАК ДЕЙСТВА “FISH OIL”?

Редуцира случаите на внезапна смърт при сърдечна аритмия до невероятните 45%
Това се дължи на Омега-3 мастните киселини във “FISH OIL”. Количеството им позволява сериозен контрол върху възможността от тези инциденти. Нещо повече – има доказателства, че “FISH OIL” може дори да предпазва тъканта на сърдечния мускул след сърдечен пристъп.
Редуцира високото кръвно налягане
“FISH OIL”, поради високото съдържание на Омега-3 мастни киселини в себе си, въздейства директно върху простагландините и тези важни хормоноподобни вещества регулират налягането в артериите.
Редуцира опасното и вредно съсирване на кръвта
Омега-3 киселините във “FISH OIL” карат локалните хормони тромбоксани в кръвта да не позволяват запушване на съдовете. Освен това редуцират нивата на фибриноген, който също е виновен за образуването на съсиреци.
Действа срещу хроничното възпаление и сърдечносъдовите заболявания
Омега-3 във “FISH OIL” произвеждат локални хормони, които потискат възпалението, и уравновесяват прекаленото количество на Омега-6 мастни киселини. Така се избягва тенденцията за възпаляване и артериалните поражения.
Подобрява баланса на мазнините в кръвта
Омега-3 във “FISH OIL” намаляват производството на триглицериди в черния дроб и едновременно стимулират метаболизацията на триглицеридите като енергиен източник. Този двоен ефект може да доведе до намаляването им с цели 39%! /За ефективно намаляване нивото на триглицериди дневната доза “FISH OIL”трябва да съдържа 5 000 mg комбинирани DHA и EPA на разделни дози, приемани с храната. Това трябва да става след консултиране и под наблюдението на специалист! /
“FISH OIL” е храната на мозъка!
Съдържащите се в него Омега-3 киселини EPA и DHA са незаменими за изграждането на клетъчната структура на нервите.
Бременност и кърмене
Омега-3 във “FISH OIL” e сигурна застраховка за доброто развитие на плода, особено що се отнася за мозъка и ретината на очите.
“FISH OIL” е използвано като надеждно средство за превенция на следродилни депресии.
Още нещо – възможно е “FISH OIL” да редуцира повтарящия се риск от преждевременно раждане.
Ревматоиден артрит. Охлаждане на огъня
Клиничните опити демонстрират възможността на “FISH OIL” да намалява случаите на чувствителни и болезнени стави и продължителността на сутрешните отоци до три месеца от приемането му.
Освен това “FISH OIL” ускорява усвояването на противовъзпалителни лекарства от клетъчните мембрани.
Диабет. Приемайте правилните мазнини
“FISH OIL” е полезен за редуциране нивата на кръвна захар. Той може да понижава ефективно нивата на триглицеридите при диабетици до 30%. При това “FISH OIL” осъществява полезната си работа, без да влошава баланса на глюкоза в кръвта.
Още за “FISH OIL”:
Подпомага възстановяването при чернодробни заболявания
Подпомага правилното функциониране на щитовидната жлеза и хипофизата
Стимулира зарастването на рани и изграждането на костна тъкан
Увеличава резистентността на организма към инфекциозни заболявания

“FISH OIL”и Омега-3

През миналия век близо 20 години група холандски учени изучават живота и храненето на ескимосите в Гренландия и откриват, че местните хора не страдат от сърдечно-съдови заболявания, въпреки че консумират предимно тюленово месо и мазни риби. Този факт обръща вниманието на научната общност към рибеното масло и съдържащите се в него Омега-3 мастни киселини.
Ескимосите поемат 10 пъти повече Омега-3 мастни киселини с храната си, отколкото живеещите в Европа и Америка, а рискът от сърдечен инфаркт при тях е около 400 пъти по-малък!

Това достигнато ниво важи с пълна строгост за всяка отделна партида “FISH OIL”, която подлежи на задължително изследване и сертифициране, преди да се появи в търговската мрежа! Освен това изработката на подукта започва едва след поръчката, за да е максимално пресен.
Защото BARLEAN'S винаги налага нови стандарти.


Защита от окисляване

Рибеното масло по принцип се извлича от няколко вида тлъсти риби. А при тях проблемът е, че започват да гранясват почти незабавно след смъртта си.
Освен с уникалната технология на улавяне и съхранение на рибата, BARLEAN’S заслужи водещото си място сред производителите на Омега-3 и с прилаганата “Петстепенна защита от окисляване”.

  1. Специална собствена технология на прясно извличане
  2. Черна непрозрачна бутилка – защита от светлина
  3. Обработена с азот бутилка – защита от кислород
  4. FreshLok® антиоксидантната защита
  5. Черни меки капсули с покритие от рожков – защита от светлина и кислород

“FISH OIL” не съдържа никакви изкуствени оцветители. Рожковът придава матовост на капсулите и е естествена преграда пред вредното действие на светлината.

Светлината разрушава маслото 1000 пъти по-бързо в сравнение с кислорода. Купувайте хранителни масла в опаковки, непропускащи светлина, и в непрозрачни желатинови капсули! Това е единственият начин да получите качествен продукт.
С “FISH OIL” на капсули вече нямате нужда от фризер, за да съхранявате своето масло. Кутията може да остане спокойно в шкафчето до вас. Можете да я носите навсякъде със себе си, на работа и по време на пътувания. Качеството си остава най-доброто. А съхранението във фризер след отваряне на кутийката е вече просто една презастраховка.

ОТСЛАБВАНЕ С “FISH OIL”

Дали е възможно?
Висококачественият и ултра пречистен “FISH OIL” наистина въздейства директно върху метаболизма и организмът изгаря “лошите” мазнини и калории. Това се дължи на високото съдържание на Омега-3 мастни киселини в този продукт. Попадайки в стомаха, те изискват много повече енергия, за да бъдат обработени, в сравнение с белтъчините и аминокиселините в другите диети. Задържайки се по-дълго в тялото ни, те помагат за стимулиране на синтеза на холецистокинин – хормон, който сигнализира мозъка ни да спрем да ядем.


healthy foot