НАЙ-ПРОДАВАНИТЕ ОМЕГА-3 КАПСУЛИ В АМЕРИКА


ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

Barlean's Flax Oil


FlaxOilFlax Oil е най-чистото и свежо ленено масло на света, произведено от абсолютния световен лидер - BARLEAN’S ORGANIC OILS – U.S.A.
Всяка капсула Flax Oil съдържа 100% студено пресовано нерафинирано и нефилтрирано ленено масло, извлечено от подбрани сортове органични семена от лен, отглеждани в екологично чисти райони на Америка.
Лененото масло съдържа най-много Омега-3 мастни киселини от всички познати в природата продукти.
Flax Oil съдържа признатото от всички водещи специалисти в САЩ оптимално съотношение на Омега-3:Омега-6 – 4:1.
Лененото масло е единственият начин за вегетарианците да си набавят достатъчно количество Омега-3.
Flax Oil притежава уникална защита от окисление – черна пластмасова опаковка и непрозрачни капсули, които запазват максимално свежестта му.
Flax Oil вече седма поредна година е носител на престижните награди “Vity”, присъждани за най-продаван здравословен продукт в търговската мрежа на САЩ. Наградите “Vity” са учредени от “Vitamin Retailer Magazine” – специализираното месечно списание на Америка за бизнеса с хранителни добавки и натурални продукти.
Flax Oil е биопродукт и притежава специален сертификат от “Quality Assurance International” – най-престижната организация, гарантираща качеството на органичните продукти в цял свят.
Flax Oil e продукт, одобрен от световната програма за здравословен начин на живот и хранене MAKER’S DIET.
Flax Oil е единственият Омега-3 продукт, препоръчван от най-известния диетолог в САЩ Джордж Круз. Всяка опаковка от продукта носи специалното лого на “3-часовата диета” на специалиста, която има милиони почитатели по света. Джордж Круз консултира звезди от ранга на Тайра Бенкс, Дженифър Лопес и Дженифър Анистън.
Flax Oil се ползва с изключителна популярност в САЩ и е представян в най-рейтинговите телевизионни предавания като това на Опра Уинфри.

Лененото масло

Въпреки че в последните години в Америка и Европа се превърна в хит за здравословния начин на живот, лененото масло и въобще ленът отдавна е познат със своите уникални свойства. Всъщност може да се каже, че това е една от най-древните хранителни добавки. Още в Римската империя ленът е бил особено търсен и популярен заради своите лечебни свойства. Той е и едно от лекарствата, използвани и препоръчвани от Хипократ.

Тъй като се произвежда и съхранява изключително трудно и има кратък живот, което го оскъпява, някои наричат лененото масло "забравеното масло".
Истинските познавачи обаче знаят, че то е в категорията продукти, които трябва да имаш на всяка цена. И това съвсем не е случайно.
Истината е, че заради разцвета на научните изследвания лененото масло израстна от здравословна храна до продукт, заслужаващ особено научно признание.

Коя е тайната на Flax Oil?

В природата са идентифицирани два вида есенциални или незаменими мастни киселини. Незаменими са, понеже човешкият организъм не може да ги произведе сам, а ги извлича от готовата храна, която поема. Тези две полиненаситени мастни киселини са алфа-линоленова киселина (Омега-3) и линолова киселина (Омега-6).
От всички познати храни лененото масло безспорно е признато за продукта с най-богато съдържание на тези жизнено важни киселини – 55 % Омега-3 и 16,7% Омега-6. Това е почти два пъти повече от съдържанието им в рибеното масло например.
Тези мастни киселини са от важно значение за всички живи клетки на организма, тъй като са необходими за изграждането, възстановяването и производството на нови такива.

Особено внимание заслужават Омега-3 мастните киселини

Те са градивна част на мембраните на мозъчните клетки и на ретината на очите.
Проникват през плацентата, осигурявайки пълноценно развитие на централната нервна система на плода при бременност.
Способстват за по-доброто усвояване на калция и магнезия от клетките и по-лесното преминаване на тези минерали през клетъчните мембрани.
Понижават нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта.
Заедно с Омега-6 киселините способстват за адекватен синтез на простагландините и понижават агрегацията на тромбоцити в кръвта.
Омега-3 киселините затрудняват действието на фермента циклооксигеназа, съответно предизвикването на възпалителни и алергични реакции.
Оказват профилактично действие на онкозаболяванията, особено при хронични гинекологични заболявания.

Flax Oil - универсално и уникално!

Технологията за извличане на всички полезни вещества в лененото семе и уникалните свойства на това растение превърнаха този продукт в ежедневен навик за хиляди хора. Много от вас са чували за това колко е полезен ленът и са консумирали семената и маслото му по различни начини.
Сега Flax Oil ви дава най-доброто, без никакви компромиси в качеството. Именно затова е абсолютен лидер на американския пазар.

За какво благоприятства Flax Oil?

Flax Oil понижава нивото на холестерола и триглицеридите
Подобрява състоянието на кръвоносните съдове след сърдечносъдови заболявания, съдейства за предпазване от развитие на атеросклероза и исхемична болест на сърцето.
Подпомага възстановяването на сърдечния ритъм и предотвратяването на неговите нарушения по-късно. Това също съкращава чувствително броя на пристъпите на стенокардия и повишава поносимостта към физически натоварвания.
Действа благоприятно при високо кръвно налягане.
Има уникално противовъзпалително действие, особено при възпаления и болки в ставите и артрит, възпаление на стомаха, червата, бронхите, пикочните пътища.
Стимулира зарастването на рани и изграждането на костна тъкан.
Подпомага възстановяването при чернодробни заболявания.
Подобрява функционирането на мозъчната дейност и действа благоприятно при психични заболявания и депресии. Особено полезен е при заболявания на нервната система (умствени отклонения, болестта на Алцхаймер, нарушаване на паметта, мигрена, състояние след прекаран инсулт, разсеяност, понижаване на концентрацията на вниманието и т.н.);
Подпомага правилното функциониране на щитовидната жлеза и хипофизата.
Едно от най честите приложения на Flax Oil е при язва на стомаха и на дванадесетопръстника.
Огромното количество Омега-3 мастни киселини във Flax Oil способства за разреждането на кръвта. Като препятстват слепването на тромбоцитите, те намаляват риска от тромбообразуване и така предотвратяват възникване на инфаркт и инсулт.
Съществено подобрява функционалното състояние на главния и гръбначен мозък и очите .
Flax Oil има противоалергично действие, което е особено важно при страдащи от бронхиална астма. Резултатите от приемането му от деца в САЩ, страдащи от астма, са удивителни.
Приемането му редовно гарантира здрава кожа и подпомага предпазването от алергически дерматози (псориазис, екзема, невродермит и пр).
Полезен е при захарен диабет и за профилактика на усложненията от заболяването.
Помага за намаляване симптомите на подагра, пречиства кръвта.
Подпомага правилното изхранване на плода при бременност.
Употребява се при заболявания на бъбреците.

Лененото масло е продуктът, препоръчван от световноизвестната д-р Йоанна Будвиг за превенция и борба с рака. Като един от най-големите специалисти в областта на биохимията и биофизиката на мазнините, тя е номинирана седем пъти за Нобелова награда. Д-р Йоанна Будвиг открива, че лененото масло и мастните киселини в него дават небходимите съпротивителни сили и енергия на човешкия организъм да се възстанови и да преодолее раковата болест. Според поддържаната от нея теория киселините, богати на електрони, повишават чувствително имунната защита и разграждат и отстраняват туморите и метастазите.

Как се променяме с Flax Oil?

Преди всичко Flax Oil ни дава енергия и спомага за увеличаване на издръжливостта.
Редовното му приемане подобрява настроението и възможността за възприемане и учене.
Flax Oil определено може да засили имунитета на човешкия организъм, което го прави особено полезен за приемане от подрастващи.
Едно от най-важните му действия е това, че намалява болката от всякакъв вид. Това го прави незаменим при хронични заболявания и травми.
Увеличава резистентността на организма към инфекциозни заболявания.
Лененото масло е едно от най-древните и доказани средства, повлияващи благоприятно проблемите на простатата при мъжете.

Flax Oil се превърна в любимия продукт на вегетарианците. Защо е така? Той е единствената възможност за тях да набавят Омега-3 киселини, и то в такова голямо количество, защото другата алтернатива са само няколко вида риба. Докато при рибеното масло съществува риск от замърсяване от водоеми, Flax Oil е биопродукт, който се извлича от най-висококачественото и доказано чисто ленено семе.

Flax Oil на капсули за кратко време се превърна в незаменима част от диетата на активните хора, които знаят как да се грижат за своето здраве. На практика маслото може да съпътства хранителния ни режим за неограничено време и се приема и от напълно здрави хора, за да подобри жизнения им тонус. Превръщайки се в полезен навик, консумацията му може да засили имунната ни защита и да ни набавя редовно така важните мастни киселини, без които не можем.

FLAX OIL – МАЗНИНАТА, КОЯТО ТОПИ МАЗНИНИ!

На пръв поглед звучи невероятно, но е точно така. Именно заради това Flax Oil е най-добрата новина в здравословното хранене.
Ето защо лекарите и диетолозите го препоръчват при нарушена обмяна на мазнините.
Защо отслабваме с Flax Oil?
При повечето диети тялото ни се опитва да компенсира липсата на калории и затова поемаме повече като обем храни в стремежа си да се заситим. Затова често ефектът е дори обратен.
Flax Oil обаче действа директно върху метаболизма и физиологичните процеси в организма, като естествено сваля килограмите и ги поддържа на едно ниво.
Както споменахме, Омега-3 киселината във Flax Oil не се продуцира от човешкия организъм. Затова тялото ни постоянно се стреми да я извлича от храните, които поема. Когато тя е в недостатъчни количества, което е честият случай, този процес се засилва. Така продължаваме да “издирваме” високо калорични храни и сладко.
За съжаление, по този начин получаваме много нисък процент от необходимата ни киселина.
Flax Oil, освен че дава необходимото количество Омега-3 и спира описаните горе процеси, засилва метаболизма в нашия организъм. Клетките му генерират много повече топлина и изгарят много повече калории.
Освен това, Flax Oil създава чувство на ситост за много дълго време, което го отличава от ниско калоричните храни от обичайните диети.

Flax Oil - предимството на капсулите

Лененото масло е твърде “капризно” и изисква специални грижи за съхранение.
За да се предпази от гранясване, трябва да е дълбоко замразено и да се съхранява в черни опаковки, далеч от светлина и въздух. Дори много тъмно стъкло пропуска до 20% от светлината и съкращава живота на маслото.
Като добавка към храната има ограничено приложение, тъй като дори досегът с топли продукти отнема свойствата му. Нещо повече, може да го направи вредно.
Специално изработените капсули за съхранение на Flax Oil избягват всички описани неудобства. Те не се нуждаят от съхранение в хладилник. Можете да ги държите спокойно на нощното си шкафче или в шкафчето с подправките.
Капсулите са изключително удобни, тъй като можете да ги приемате по всяко време, без да се притеснявате да бъдете мобилни, да работите и да пътувате.
За много хора специфичният вкус на лененото масло е неприятен и затова капсулите са предпочитани.
Може спокойно да ползвате отворената вече кутия Flax Oil в рамките на цели осем седмици, без да се притеснявате да качеството на продукта.

Flax Oil и въобще всички продукти на Barlean’s са с доказано чист произход, който се сертифицира. Освен това изработката на продукта започва едва след поръчката, за да е максимално пресен. Този стандарт, който поддържа компанията, е допринесъл за името, което си е извоювала в САЩ и по света.

flax foot