Omega Man


ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

OmegaManМъжката формула за здраве и жизненост

Omega Man ви предлага комплекс от незаменими мастни киселини и растителни фитонутриенти, отсъстващи от мултивитамините и почти липсващи от днешните диети, но изключително важни за клетъчното, сексуално и сърдечно здраве, физическата и спортна активност, метаболизма и мускулната маса.
Уникалната и запазена формула на Omega Man™ комбинира най-чистото и свежо ленено масло на света, масло от рядко срещаното тиквено семе от Щирия, лигнани, фосфолипидни и фитостеролни концентрати.

Omega Man е идеална формула от незаменими мастни киселини и растителни фитонутриенти за поддържане на оптимално здраве и жизненост на всяка възраст. От спортните амбиции на 20-годишните до грижите за здравето на 50 и повече годишните, Omega Man™ е важна част от здравословната мъжка диета, която ще ви открие пътя към вашето ново аз – по-жизнено и здраво от всякога.

Omega Man е предназначен за мъже, които се стремят към:

120 бр. меки капсули / 1000 мг. всяка

Препоръчителна доза:
3 – 9 капсули дневно

Състав:
Всяка мека желатинова капсула с покритие от рожков съдържа органично масло и частици от ленено семе, масло от тиквени семки от Щирия, фосфолипиден концентрат, растителен фитостерол, розмарин.
Не съдържа съставки от генномодифицирани организми

Съдържание       Вижте повече


omega_foot