Omega Man - МЪЖКАТА ФОРМУЛА


ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

Omega MAN - Мъжката формула за здраве и жизненост


OmegaManОмега-3 мастни киселини и растителни хранителни вещества
Органично масло от ленено семе
Масло от рядко срещаното тиквено семе от Щирия
Фосфолипидни концентрати
Растителни фитостероли
Ленени лигнани

Omega Man™ е предназначен за мъже от всякаква възраст, които се стремят към върхова форма, отлично здраве, жизненост и дълголетие.
Omega Man™ осигурява комплекс от незаменими мастни киселини и растителни хранителни вещества, които липсват в разпространените мултивитамини и са недостатъчни в днешните обичайни диети.
Съдържащите се в Omega Man™ вещества са от решаващо значение за здравето на клетките, сексуалното здраве, сърцето, физическата и спортна активност, метаболизма и мускулната маса.
Уникалната и запазена формула на Omega Man™ комбинира най-чистото и свежо ленено масло на света, масло от рядко срещаното тиквено семе от Щирия, лигнани, фосфолипидни и фитостеролни комплекси.

ИМАМЕ НУЖДА ОТ СВОЯТА СИЛА!

Учените откриха ключа към по-дълъг живот, здравословно тегло, оптимална спортна форма и цялостна добра кондиция. Този ключ са незаменимите омега-3 мастни киселини. Нуждаем се от тези киселини, за да балансираме действието на мъжкия хормон тестостерон. Омега-3 се окриват в лена, тиквеното семе и други растения и са важни за нашата жизненост. За съжаление много мъже страдат от липсата им.
“Модните” увлечения по диети с ниско съдържание на мазнини или изцяло без мазнини през 80-те и 90-те години на миналия век накараха експертите по хранене сериозно да се замислят. След като производителите бълваха продукти без мазнини един след друг, се случваше нещо странно – мъжете ставаха още по-дебели и нивото на оплаквания от сърдечна недостатъчност рязко се покачи.
Нещо повече. През този период експертите от изследователски институти като Харвардския и Националния институт на здравето на САЩ откриха връзка между тези диети без мазнини и депресиите, сърдечната недостатъчност, натрупването на излишни килограми и общата отпадналост на организма.

Вече знаем, че не всички мазнини са еднакви. Въпреки че някои наистина са вредни за здравето ни, съществуват други, които са незаменими за жизнеността и добрата ни кондиция. Въпросът е да се приемат правилните мазнини.
Сега имаме добра новина! Omega Man™ на Barlean’s Organic Oils, абсолютно новият хранителен концентрат за мъже, ще ви помогне да редуцирате някои от най-опасните и разпространени проблеми на мъжкото здраве.
На практика всички мъже имат полза от Omega Man™. Съчетаните в него незаменими мазнини от лен, тиквено семе от Щирия и други допълващи добавки, предлагат оптимален комплекс от правилни мазнини, който гарантира здраве и жизненост, независимо от вашата възраст.
От спортните амбиции на 20-годишните до грижите за здравето на 50 и повече годишните, Omega Man™ е важна част от здравословната мъжка диета, която ще ви открие пътя към вашето ново аз – по-жизнено и здраво от всякога.

OMEGA MAN В ДЕЙСТВИЕ

Поддържане на младежка физика
Тялото ни преобразува омега мастните киселини в хормоноподобни съединения, които ни помагат да изградим и поддържаме мускулна маса. Незаменимите омега киселини редуцират чувството на глад и умората, като забавят процеса на храносмилане и балансират кръвната захар.
Омега-3 киселините стимулират метаболизма като снабдяват клетките с кислород, подобряват освобождаването на енергия, както и подпомагат свалянето на излишни килограми и издръжливостта.
С годините кожата, косата и очите ни губят младежкия си блясък. От проведените изследвания стана ясно, че Омега-3 киселините поддържат цялостно доброто здраве на кожата, косата и очите.

За върхова спортна форма

Проучванията показват, че тези важни мазнини подобряват издръжливостта, повишават енергията и имунитета и подпомагат бързото възстановяване след изтощителна работа.

Здраво сърце

Множество изследвания показват, че омега-3 мастните киселини и лигнаните в Omega Man™ са особено важни за структурата и функционирането на здравата сърдечно-съдова система. Според последните анализирани резултати приемането на незаменими мастни киселини може да понижи запушващия артериите “лош” LDL холестерол.

Запазване на здрава тъкан на простатата

Простатната жлеза има тенденция да се увеличава с възрастта, предизвиквайки състояние, наречено доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ). Увеличената простата озаначава често, наложително, болезнено и затруднено уриниране. 75% от мъжете над 50 години страдат от ДПХ. Omega Man™ комбинира рядко срещаното масло от тиквено семе от Щирия, омега-3 мастните киселини и лигнаните, за да поддържа по безпрецедентен начин здрава тъканта на простатата.

Остър ум

За да функционира добре, мозъкът ни се нуждае от незаменими мазнини. Омега-3 мастните киселини се борят с депресиите и поддържат добро ментално здраве.

Активен сексуален живот

Лигнаните в маслото от ленено семе спомагат за повишаване нивото на тестостерон и съответно поддържат добро либидо.

OMEGA MAN - ФОРМУЛАТА

Органично масло от ленено семе

Печелещото всички възможни награди масло от ленено семе на Barlean’s е основата на тази формула. То доставя най-богатия и свеж източник на незаменими омега-3 мастни киселини за общо здраве и жизненост. Неслучайно вече седма поредна година печели златния медал на наградите ВИТИ, присъждани за най-продаван биопродукт в търговската мрежа на САЩ. Качеството му е признато от водещите медици и диетолози и освен това лененото масло Barlean’s спечели и наградата за 2006 г. за най-добри вкусови качества на Taster’s Choice – гилдията на дегустаторите в САЩ.

Желязното правило, спазвано за всички продукти на компанията лидер, е всяка партида да се произвежда едва след като е поръчана. С този стандарт Barlean’s промени тотално пазара на биопродукти в Америка преди няколко години.

Лигнани

Множество изследвания свидетелстват за ролята на лигнаните при поддържане на сърдечно и хормонално здраве, включително и запазване на здрава простата. Лигнаните, които навремето са били в изобилие в пълноценните и базирани предимно на растения диети, днес са рядкост при “модерното” ни хранене. Това прави допълнителното им приемане особено важно.
Прочутото ленено масло на Barlean’s е един от най-богатите на лигнани продукти в света. Лигнаните са важни растителни съставки, които действат подобно на хормони в нашето тяло. Те имат способността да се свързват със съществуващите хормони и да поддържат оптималните им нива, необходими за доброто ни здраве.
Лигнаните блокират две важни ензимни системи в организма – ароматаза и 5-алфа редуктаза, които по принцип причиняват рак на простатата и доброкачествена простатна хиперплазия. 5-алфа редуктазата преобразува тестостерона в естроген. А естрогенът в много по-голяма степен е причина за проблемите на простатата в сравнение с тестостерона. Липсата на баланс между тези два хормона е първият враг на простатата.
Блокирайки ензимите, Omega Man™ позволява отделянето на тестостерон. Покачаването на нивото му благодарение на агентите в лигнаните е повече от 10%. Това означава и много повече сексуална енергия.

Масло от тиквено семе от Щирия

Това масло се извлича от рядък сорт тикви, срещан единствено в Югоизточна Австрия. Известно е заради изключително високите нива на фитостероли и важни витамини като А, С, Е и К, които заедно успокояват възпалените ставни връзки и повишават жизнеността. Маслото е полезно и за предотвратяване на риска от уголемена простата, за борба с рака и сърдечната недостатъчност.

Фосфолипидни концентрати

Фосфолипидите са важен компонент за всяка една клетка на нашето тяло. Те осигуряват здраво сърце, мозък, черен дроб и храносмилателна система и повишават имунитета.

Комплекс от растителни фитостероли

Фитостеролите са изцяло натурални растителни химически съединения, извличани основно от масла от различни семена. Omega Man™ съдържа три важни вида фитостероли – Бета Ситостерол, Кампестерол и Стигмастерол. Те са особено важни за здрава простата, дебело черво и сърдечно-съдова система. Освен това осигуряват добри атлетически постижения.

Всички съставки на Omega Man™ са от екологично чист район с контролиран произход, което гарантира високото качество на продукта.

Майк Лайл
Елитен състезател по триатлон
“Всекидневното приемане на Omega Man™ ме прави сигурен, че давам на тялото си точно това, от което се нуждае, за да поддържам своя изтощителен тренировъчен режим.”

Алек Хънтър
Треньор на знаменитости, собственик на фитнес камп SuperSTAR
www.ssfitness.com
Omega Man™ е една от добавките, без които не мога. Резултатите, които постигам в повишаването на енергията, издръжливостта, развитието на мускулатурата и поддържането на блестяща кожа, показват, че този продукт си заслужава!

Хърб Джойнър – Бей
Автор на “Лечебната сила на лена”
Omega Man™ на Barlean’s доставя незаменими хранителни вещества, които не се съдържат във витамините или обичайната диета на мъжа. Omega Man поддържа жизнени клетките, дава сексуална енергия, изгаря мазнините и поддържа мускулната маса. Лично аз използвам Omega Man™ и горещо го препоръчвам за поддържане на перфектна форма.

100% гарантирано!

Ние сме напълно убедени, че Omega Man™ ще ви даде резултатите, които очаквате! Гарантираме 100% за всичките си продукти. Така че – опитайте Omega Man!


omega_foot