Вашите мнения


ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

Тук ще бъдат публикувани вашите впечатления от компанията и продуктите, вашите лични препоръки и истории, които ни предоставите.

Пишете ни на office@barleansbg.com

“На 53 години съм. Имам ужасен артрит на десния глезен от три години, който се появи от старо възпаление. Започна сериозно да се влошава дотам, че трудно можех да натискам педалите на колата при шофиране. Така се сетих за стара приятелка фризьорка, която имаше артрит на ръцете, толкова болезнен, че почти не можеше да държи ножицата. Беше сериозно притеснена, тъй като беше на път да загуби както здравето, така и работата и професията си изобщо. Тя ми каза, че след дълго търсене и пробване на различни медикаменти и добавки е открила капсулите Flax Oil на Barlean’s. Няколко седмици след приемането започнала да борави с ножицата с малко или почти никакви болки.

Спомняйки си за нейната история, започнах да пия капсулите Flax Oil, когато глезенът ми наистина беше станал зле. Продавачът ми каза, че този продукт ще ми донесе най-бърз резултат. Започнах с 5-6 капсули на ден, тъй като съветът беше, че само такова количество може наистина да повлияе ефективно. За две седмици болката определено утихна. На третата почти изчезна. Учудих се колко бързо действа. Ползвам Flax Oil всеки ден вече около 6 месеца и рядко усещам болки. Никога няма да спра да го пия! Flax Oil се превърна в част от ежедневието ми.”

-------

“Дълго време страдах от остър бурсит на рамото. Приятелка ми предложи да пробвам Flax Oil на Barlean's срещу възпаления и болка, тъй като беше много доволна. През годините имах много пристъпи, но не и на дясното рамо. Обикновено възпаленията траят по 2-3 седмици при нетърпима болка. Тя отчасти се облекчава от лекарствата, предписвани от моя доктор, които обаче дразнят стомаха ми. Но поради липса на друго и това беше някакво спасение. Започнах с 5 капсули дневно и за два дни болката напълно си отиде! Със следващите пристъпи и приемането на Flax Oil започнах да се интересувам повече за продукта. Вече знам колко важни са Омега-3 мастните киселини и маслата от висок клас като Flax Oil, които ги съдържат. Знам, че обичайните ни диети не ги съдържат и че липсата им може сериозно да повлияе върху организма.

Реших да приемам редовно капсулите и забелязах още промени: сериозно подобрение на сухата ми кожа, която цял живот ми е създавала проблеми, повече енергия и жизнена коса. Впечатляващо!”
За директна връзка с нас, моля използвайте тази форма:healthy foot