НАЙ-НЕОБХОДИМОТО ЗА ЖЕНАТА


ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

EssentialWoman

Създадена за да поддържа, подхранва и овлажнява кожата
Идеална за всички жени, които желаят блестящо здраве, красота и енергия
Омега-3, 6 и 9 мастни киселини и гама-линоленова киселина (ГЛК), органично масло от пупалка и лен, лигнани, изофлавони и розмарин

КРАСОТА, ЗДРАВЕ, БАЛАНС

Външната красота е отражение на вътрешното здраве. Блестящата кожа, сияещата коса и здравите нокти са сигурен знак за вътрешно здраве. Essential Woman деликатно балансира женските хормони и по този начин се превръща в спасение от месечния дискомфорт или проблемите на менопаузата. Така дава възможност на вашата красота да цъфти в пълния си блясък. Специалната формула Essential Woman е извлечена от семена на цветни растения като пупалка и лен, богати на фитонутриенти – растителни вещества, признати заради техните качества да разкрасяват и балансират.

ПРОМЯНАТА ЗАВИСИ ОТ НАС!

Получихме изключително положителни отзиви от жени, чийто живот наистина се е променил, веднъж започнали да използват нашата комбинация от ленено, соево масло и масло от пупалка, или накратко – Формулата Essential Woman.
Много жени, изпитващи ранните симптоми на менопаузата или предменструалния синдром, имат полза от нея. Това е така, защото тази комбинация от растителни масла дава нещо, което липсва в днешните диети: рядко срещани незаменими мастни киселини и натурални растителни хормони.
Въпреки че има мазнини, които не са полезни, като пържените или т.нар. транс-мазнини, не всички мазнини са “лоши”.
Да поговорим малко за тези полезни и “незаменими мазнини”. Защо ги наричаме по този начин? Незаменими са, понеже човешкият организъм не може да ги произведе сам, а ги извлича от готовата храна, която поема.
Незаменимите мастни киселини са от важно значение за всички живи клетки на организма, тъй като са необходими за изграждането, възстановяването и производството на нови такива.
Особено внимание заслужават Омега-3 мастните киселини. Те са градивна част на мембраните на мозъчните клетки и на ретината на очите. Проникват през плацентата, осигурявайки пълноценно развитие на централната нервна система на плода. Способстват за по-доброто усвояване на полезните минерали от клетките и по-лесното им преминаване през клетъчните мембрани.
Незаменимите мастни киселини в Essential Woman, които ви препоръчваме, освен всичко друго, отговарят за продуцирането на хормоните, усвояването на калция и спомагат при усвояване на мастно разтворими витамини, които подхранват кожата, нервите и клетъчната мембрана.

Същите тези мазнини, подобряват имунитета на жената, сърдечно-съдовата, репродуктивната и централната нервна система. Като добавка – тази формула едновременно променя и разкрасява женските кожа, коса и нокти.

Казано накратко, Essential Woman е съчетала тези специални лечебни съкровища – лена, пупалката и соевите изофлавони, които заедно работят, за да помогнат на жената да промени своя живот.

ESSENTIAL WOMAN – ЕДНО КРАСИВО ЕЖЕДНЕВИЕ

Essential Woman е формула, предназначена за активните жени от всяка възраст, които знаят знаят как да се грижат за своето здраве и красота. В Америка за съвсем кратко време капсулите станаха незаменима част от ежедневната им диетата и имат много почитателки.
Essential Woman може да съпътства хранителния режим и жизнен ритъм за неограничено време и се приема и от напълно здрави жени, за да подобри техния тонус.
Вече имате своя необходим баланс, самочувствие и блестяща форма. Покажете своята красота!

ESSENTIAL WOMAN – ФОРМУЛАТА

1. Органично нерафинирано МАСЛО ОТ ЛЕНЕНО СЕМЕ:
Печелещото всички възможни награди масло от ленено семе на Barlean’s е основата на тази формула. То доставя най-богатия и свеж източник на незаменими омега-3 мастни киселини за общо здраве и жизненост. Неслучайно вече седма поредна година печели златния медал на наградите ВИТИ, присъждани за най-продаван биопродукт в търговската мрежа на САЩ. Качеството му е признато от водещите медици и диетолози и освен това лененото масло Barlean’s тази година спечели и наградата за най-добри вкусови качества на Taster’s Choice – гилдията на дегустаторите в САЩ. Желязното правило, спазвано за всички продукти на компанията лидер, е всяка партида да се произвежда едва след като е поръчана. С този стандарт Barlean’s промени тотално пазара на биопродукти в Америка.
Наистина лененото масло е най-богатият източник в света на незаменими мастни киселини като Омега-3 и Омега-6. Според научните изследвания тези киселини подобряват над 60 различни състояния на здравето! Те са абсолютно необходими за поддържането му. Някои от положителните действия на Омега-3 и Омега-6 са нормализиране на холестерола и нивата на триглицеридите в кръвта, потискане на различни възпаления и алергии, по-бързо справяне с депресивните състояния, прогонване на умората, разкрасяване и поддържане на здрава кожа. Когато става въпрос за тези жизнени хранителни вещества, Essential Woman е точно това – най-необходимото за жената!


2.Органично МАСЛО ОТ ПУПАЛКА (ВЕЧЕРНА ИГЛИКА):
Съдържа специализирано хранително вещество - гама-линоленова киселина (ГЛК), която в научните изследвания се посочва като средство за поддържане на хормоналното здраве и средство срещу предменструалния синдром и менопаузата. Essential Woman е прецизно подбрана формула, която предоставя оптималните нива на ГЛК в хармония с другите хранителни вещества в продукта.

3.ЛИГНАНИ:
Особено задълбочено изучаван клас от растителни хранителни вещества, който се открива в лененото семе. Изследван е от Националния институт за ракови заболявания в САЩ и показва впечатляващи възможности за превенция от рак – като добавка към поддържането на хормонално здраве и здравето на гърдата. Лигнаните действат като модулатори на естрогена, балансиращи едновременно естрогенната и анти-естрогенна активност. Това помага да се поддържа неговата регулираща функция, липсата на която е основен фактор за развитие на рака на гърдата и дебелото черво.
Тази особеност проличава особено когато нивата на естроген рязко се покачат непосредствено преди или по време на менопаузата.
Лигнаните са още един добър съюзник, необходим за специфичните нужди на днешната жена, който ще откриете в Essential Woman.

4.СОЕВИ ИЗОФЛАВОНИ:
Растителни фитоестрогени, които помагат за справяне с досадните симптоми на менопаузата и предменструалния синдром, едновременно с поддържането на сърдечно здраве, здрава костна система, превенция на остеопорозата и поддържане на здравето на гърдата.
Соевите изофлавони, като фитоестрогени, са много по-деликатни в действието си в сравнение с човешкия естроген, а в същото време влияят на клетките по абсолютно идентичен начин. Затова могат да блокират свръхстимулирането на този хормон. Това е добра новина за жените, навлизащи в своята менопауза.

! Ленът и пупалката могат да се използват самостоятелно и дават прекрасни резултати. Съчетани в една формула, каквато е Essential Woman обаче, притежават съвършено нова сила. Множество прецизни проучвания доказват положителния ефект от тази комбинация, а ние ви предлагаме най-доброто, произведено от лидера Barlean’s и предназначено специално за жени.

! Всички съставки на Essential Woman са от екологично чист район с контролиран произход, което гарантира високото качество на продукта.

ESSENTIAL WOMAN В ДЕЙСТВИЕ

Остри и хронични симптоми на менопаузата

Ленът и соята са източници на фитоестрогени, които играят съществена роля за облекчаване на острите симптоми на менопаузата като топли вълни, тревожност и промяна на настроението. Освен това са ефикасно средство срещу проблеми на костната система и сърдечни пристъпи.


Предменструален синдром
Фитохормоните в лена и соята, заедно със способността на пупалката да възстановява недостига на гама-линоленова киселина (ГЛК), спомагат за избягване на множество неприятни симптоми на предменструалния синдром.


Сърдечно-съдови заболявания
Ленът, пупалката и соята имат противовъзпалителен ефект. Заедно, те редуцират тенденцията от съсирване на кръвта, регулират кръвното налягане и понежават холестерола.


Артрит (ревматоиден артрит и други форми на възпаление)
Ленът притежава изключително силен противовъзпалителен ефект. От своя страна, пупалката е имуномодулатор, регулира мастните киселини и недостига на гама-линоленова киселина (ГЛК). По този начин, заедно облекчават симптомите на артрита и възпаленията.

Здрави кости
Незаменимите мастни киселини в Essential Woman подобряват усвяването на калций от червата и увеличават действието на витамин D. Редуцират изхвърлянето на калций при уриниране. Увеличават количеството калций, натрупвано в костите. Подобряват здравината на костите и стимулират синтеза на колаген.


Кожни проблеми
Ленът и пупалката са признати от медицината заради способността си да изчистват различни кожни проблеми като екзема, акне, дерматити и др.


Алергии, астма
Подбраните съставки на Essential Woman имат противовъзпалителен ефект, който способства за модулиране на податливостта към алергии, включително и астма.


Дисбаланс на кръвната захар
Незаменимите мастни киселини във формулата забавят усвояването на въглехидратите, за да задържат нивото на кръвната захар по-дълго.


Отслабване
Формулата Essential Woman, приемана регулярно, стимулира отделяне на хормони в стомаха, които сигнализират мозъка да освобождава други хормони като холецистокинин, за да създават чувство на ситост. Освен това формулата ускорява метаболизма на клетките, снабдява ги с кислород, подобрява водния баланс и ги кара да изгарят излишните калории.


Доброкачествени заболявания на гърдата, мастопатии
Ленът, пупалката и соята спомагат за коригиране на дефицита от незаменими мастни киселини и простагландини, асоцииран с доброкачествените заболявания на гърдата.


Депресии
Тук заедно с лена съществена роля във формулата играе и маслото от пупалка, което коригира свързвания с депресивните състояния дефицит на гама-линоленова киселина (ГЛК).


Запазената марка на Essential Woman

Специално създадена формула за поддържане и подобряване на здравето и красотата, съобразена с нуждите на съвременната жена.
Поддържа здравословната структура и функциониране на женската хормонална система.
Осигурява най-признатите в природата естествени вътрешни хидратанти.
Перфектната формула за жени от всякаква възраст.

Гарантираме 100% ефективност!

woman foot